foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Hoge Cedeo-score voor SON

SON haalt zeer hoge Cedeo-score!

 cedeo-erkenning_688

Op 6 februari heeft SONedutraining de erkenning van Cedeo weer voor 2 jaar weten te verlengen. Deze erkenning komt tot stand door klantbeoordelingen. Wij zijn zeer trots dat onze klanten de maatwerk nascholing heeft beoordeeld met een 9,93!!

Wat staat er in het rapport?

“Alle referenten zijn (zeer) tevreden over de opleidingen, cursussen en samenwerking met SONedutraining. Als pluspunten van de organisatie wordt het maatwerk genoemd alsmede de kwaliteit van de docenten. Er worden geen verbeterpunten genoemd. Voor de meeste referenten leiden de cursussen van SONedutraining tot een blijvende samenwerking.
Allen geven aan in geval van een nieuwe opleidingsbehoefte bij SONedutraining naar de mogelijkheden te informeren. “

Wat zeggen onze klanten?

  • Wij zijn zeer tevreden. Zij zijn thans de ideale organisatie die goed aansluit bij de school. Zij verdienen een goede beoordeling.”
  • "Ik heb 2 cursussen gevolgd en ga weer terug. SONedutraining is gewoon goed"
  • "SONedutraining heeft de cursus vertaald naar onze wensen en behoeften in het team. Zo werd het een echte maatwerktraining"
  • "Samen met accountmanager en docent hebben we gezocht naar de juiste modus om de cursus vorm te geven. Dat is goed gelukt"
  • "De docenten hebben praktijkervaring en zijn heel betrokken"
  • "Het lesonderwerp werd van abstract, concreet gemaakt. Wij zijn enthousiast geworden om er in de praktijk mee aan de slag te gaan"

Ook de komende jaren staan wij voor jou klaar om samen op zoek te gaan naar de beste professionaliseringsmogelijkheden voor jou en jouw school!

Hopelijk tot snel!

Team SONedutraining


Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn