foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Omdat uw school uniek is

Teamtrainingen op maat

‘Leren van en met elkaar, met de praktijk als uitgangspunt’, dat is waar SONedutraining voor staat.

Zoals elke leerling een eigen onderwijsbehoefte heeft, zijn ook de professionaliseringsvragen per schoolteam verschillend. U bent regisseur van de ontwikkeling op uw school en daar signaleert u specifieke behoeftes in.
SONedutraining stelt de praktijk centraal en werkt graag samen met u aan de verdere professionalisering van uw school(team).

Zowel de teamtrainingen als de opleidingen van SONedutraining kunnen wij op uw school of binnen uw bestuur verzorgen. Daarbij nemen wij uw leervraag als uitgangspunt.

Wellicht legt u het zwaartepunt in een cursus uit ons aanbod graag op een bepaald deelonderwerp. Of misschien wilt u thema’s uit verschillende cursussen samenvoegen tot een maatwerkcursus van een of meerdere dagen, rondom een specifieke leervraag. Dit alles is mogelijk.

Professionalisering op uw locatie biedt een aantal voordelen:

  • cursusinhoud afgestemd op uw specifieke behoeften
  • geen vervangingskosten; u bepaalt zelf waar en wanneer de scholing plaatsvindt
  • geen reistijd en reiskosten

Naast het cursusaanbod dat u in deze gids vindt, bieden wij ook teamtrainingen aan over een breed scala aan onderwerpen. Wij inspireren u graag met onderstaande mogelijkheden, maar de lijst is allesbehalve uitputtend. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën. 

Mogelijke thema’s voor een teamtraining op maat:

Bent u op zoek naar een training? Heeft uw team een professionaliseringsvraag? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor een maatwerktraject? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-0931700, of vul het offerteformulier in op www.sonedutraining.nl

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn