foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Wij hebben nieuws

SONedutraining krijgt een nieuwe naam

SONedutraining krijgt een nieuwe naam: per 1 maart 2019 heten wij Iselinge Academie. Zo’n naamsverandering ontstaat niet zo maar, daar groei je naartoe. Samen. Achter de schermen is SONedutraining al sinds 2017 partner van Iselinge Hogeschool, een gespecialiseerde hogeschool in Doetinchem die leraren opleidt voor het basisonderwijs.

 

Verzorgden we aanvankelijk alleen de post-hbo-opleidingen van Iselinge Hogeschool, nu werken we steeds nauwer samen. Zo trainen we de leerkrachten die pabo-studenten begeleiden tijdens hun stage en trekken we samen op bij het aanbieden van masters. Met kennis uit de theorie én praktijk inspireren we elkaar en verrijken we elkaars onderwijsaanbod.

Intussen zijn we zover dat we kunnen zeggen: samen hebben wij alles in huis om jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional up-to-date te houden, gedurende je studie en je gehele loopbaan. Het voelt daarom als een logische vervolgstap om de naam SONedutraining te veranderen in Iselinge Academie. Iselinge Hogeschool en Iselinge Academie, samen voor een leven lang ontwikkelen!

Wat niet verandert, is de kwaliteit waar SONedutraining om bekend staat. We bieden post-hbo-opleidingen, masters, en teamscholing op maat. Samen met Iselinge Hogeschool is Iselinge Academie dé opleider voor onderwijsprofessionals in de regio Oost-Nederland. Ons motto luidt dan ook: ‘Dichtbij huis verder specialiseren in onderwijs’. 

Vanaf 1 maart is de nieuwe website www.iselingeacademie.nl online.
Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn