foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Toestemmingsformulier beeldmateriaal

Toestemmingsformulier beeldmateriaal

SONedutraining beschikt over een eigen website en verschillende social media kanalen. SONedutraining gebruikt de website en social media onder andere om aandacht te schenken aan opleidingsgerelateerde activiteiten die door SONedutraining worden georganiseerd of waar SONedutraining aan deelneemt. 

Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van beeldmateriaal in de vorm van foto's en video's. Ook kan beeldmateriaal gebruikt worden voor weergave op de informatieschermen of in bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Omdat het mogelijk is dat je deelneemt aan een activiteit en herkenbaar bent in foto's of video's willen we je vragen of je wel of niet akkoord gaat met het gebruik van het beeldmateriaal door SONedutraining.
Het beeldmateriaal betreft foto's en/of video's die zijn gemaakt tijdens opleidingsgerelateerde activiteiten

Je geeft je toestemming voor de duur dat je als student ingeschreven bent bij SONedutraining. Je kunt op ieder moment je toestemming wijzigen of intrekken. Na het verzenden van dit formulier ontvang je via e-mail een bevestiging. Indien je op een later moment je toestemming wilt intrekken, dan kun je dit doen door een mail te sturen naar niek.zewald@sonedutraining.nl Bij onduidelijkheden kun je altijd een vraag stellen via info@sonedutraining.nl.
Kom je jezelf tegen op materiaal dat voor 25-05-2018 is gemaakt en wil je dat dit verwijderd wordt? Stuur dan een email naar niek.zewald@sonedutraining.nl.
Je e-mailadres wordt geregistreerd wanneer je dit formulier verzendt. Ben je dit niet? Account wijzigen

 

 

Naam

   

SONedutraining mag beeldmateriaal van mij tonen op informatieschermen binnen het gebouw van Iselinge.
Het doel van deze weergave is het informeren van bezoekers in het gebouw.

SONedutraining mag beeldmateriaal van mij tonen in presentaties tijdens voorlichtingsmomenten zoals een open dag. Het doel is het voorlichten van aanwezigen.

SONedutraining mag beeldmateriaal van mij gebruiken voor plaatsing op website en social media. Het doel hiervan is bezoekers informeren over activiteiten van SONedutraining of over activiteiten waaraan SONedutraining deelneemt.

SON mag beeldmateriaal van mij gebruiken in nieuwsberichten op afgesloten systemen zoals Onderwijs Online of in een e-mailbericht. Het doel hiervan is het informeren van betrokkenen.

   
Heb je nog vragen over dit formulier
Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn